+372 5098120

Kundalini jooga tund Vilmsi 6-8 (Naised)

2018-03-21 18:00 - 2018-03-21 20:00
Ra Family Yoga
J. Vilmsi 6 - 8, Tallinn, Tallinna linn, Estonia

Kallid naised!

Kell 18:00 taas Kadriorus Vilmsi 6-8.

Sellel hooajal loome naiseks olemise sisemist väge, välist sära, süüvime meele keerdkäikudesse, sillutame tee oma algse olemuse poole, määratleme naise maise olemuse endas.

Süüvides naise olemusse leiame eest kuningriigi, millel on oma struktuur ja juhtimise reeglid. Meid ümbritsev keskkond ja müra viivad meid kaugemale oma tegeliku algse olemuse juurest. Pidevalt otsime lahendusi väljas poole meid endid, pöördume erinevate võimetega inimeste poole, käime mööda koolitusi, teeme erinevaid praktikaid ja ikka põrkume kokku samade probleemidega, jõuame ühte ja samasse punkti tagasi? Miks? – sest vaadates väljapoole meid endid ei lahenda me kunagi probleemi. Meile naistele on antud selline imeline kingitus eluks nagu teada teadmatut ja näha nähtamatut. Usalda seda kingitust ja lase lahti ebakindlusest. See on üks teema millega töötame sellel hooajal – loome sisemist jõudu ja enese usaldust.

 

Looja on andnud naisele veel palju teisigi võimeid, kuid meie naistena ei kasuta neid. Miks? Sest meil on lihtsam olla neurootiline kui intuitiivne, tihti me ei saagi aru mis toimub, omaarust loome korda aga endiselt oleme segaduses. Looja on andnud naisele lõputu kannatuse võime muuta emotsioon pühendumiseks, pöörduda tagasi oma algse  tuuma juurde kaasates hingamise rahustava mõju ja see loob võime reageerida intuitsioonilt mitte emotsioonilt. See on teine teema millega töötame sellel hooajal – õpime tehnikad  millega ennast aidata.

 

Yogi Bhajan pühendas väga palju õpetusi naistele. Ta nägi millises segaduses me elame ja just seetõttu tegi ta erinevaid loengusarju ja laagreid just naistele. Kui naine on puhanud on ta kiirgav, kui naine on loov on ta inspiratsiooniks kõigile, ja kui naine on sisemiselt tasakaalus on ta püha. KY õpetamisel on oma kindel struktuur, need ei ole lihtsalt füüsilised harjutused, vaid selle taga on sajandite pikkused teadmised, et ühendada füüsiline keha, meel ja vaim üheks. Füüsilised harjutused loovad kontakti kehaga ja meelega – aga kuidas me puhastame häirivaid mõtteid ja mustreid oma alateadvuses? Nende mustrite puhastamine ja uute loomine on KY regulaarne praktiseerimine nagu ütles Yogi Bhajan. Me äratame ülesse oma intuitiivse meele ja sügava intelligentsuse ja kirjutame üle oma saatuse raku tasandil. Läbi erinevate praktikate me arendame kannatlikkust tunda ära minevik, hinnata seda kui kingitust minevikust- õnnistada seda ja lasta sellest lahti.  See ongi vabanemise moment sinu elus, kus läbi keha ja meele koostöö jõuame lähemale oma vaimule.

 

Ole algaja või edasijõudnu (määratlemine on vaid sinu oma peas) kõik on oodatud, kellel huvi naiste praktikate vastu. Need töötavad ja muudavad sinu elu. Tundide lõpus mängivad gongid, et luua teis kõrgemat sagedust ja tervenemist.

Hooaja lõpetame nagu tavaliselt laagriga. Igal grupiliikmel on endiselt 1 tasuta teraapia seanss omal valikul (kristalliteraapia, heliteraapia või meditatiivse tervendamise seanss).

 

Sinu panus 10 eurot.

Tule tundi tühja kõhuga ja võta kaasa pleed.

 

Kohtumiseni

Jagat Joti Miina (miina.kiiver@gmail.com, +372 50 98 120)

 

Kallid mehed!

Teil palun pöörduda sellel hooajal, kas teisipäevasesse joogatundi, mida juhendab Liina Mark Haridass Kaur või neljapäevasesse joogatundi, mida juhendab Margit Kurm Taranbir Kaur. Mõlemad õpetajad on pikaajalise kogemusega pühendunu praktikud. Ootan Teid taas 2018 sügisel.

 

“Sinu ilu on sinu vaim. Sinu tugevus on sinu vastupidavus. Sinu intelligentsus on sinu avarus”- Yogi Bhajan